"Дебильная страна": У Росії дітей змусили співати "блатний шансон", у мережі обурені (відео)

Під час корпоративу в Податковій інспекції в Росії дитячий хор порадував глядачів «кавером» популярних «блатних» пісень.

Відео лякаючого вульгарністю виступу виклали в мережі, передають Патріоти України. На відео видно, як діти з задоволенням співають перероблені пісні «Медуза», «Володимирський централ».
«Перед тем, как помочь матери, заключи договор», «Просто мыть пол — фигушки, я тебя, мама, не глупее. Опрокинь сначала деньги на расчетный счет»,"Также передай бабушке, что мне не нужен черный нал", «Родительский контроль на компьютере установили — карты мне спутали», - такими «креативними» рядками порадували діти глядачів.
Людина, яка розмістила ролик, очевидно, не зрозуміла всієї глибини морального падіння керівників хору. «Спели очень Круто! И песня заставила улыбнуться. Смотрите не пожалеете! Поют про ндс, ип, черный нал», - пише він.
Коментарі користувачів мережі не змусили себе чекати.
«Директор отмороженный. Зачем заставлять детей эту х*ню петь? Неужели нету нормальных песен?» «Дно еще не пробито?», «А Мурку могут?», «Это уж точно перебор», - пишуть вони.
Підводячи підсумок обговоренню, один з користувачів зробив свій суворий висновок: «Дебильная страна». Маючи на увазі, очевидно, те, що в нормальному суспільстві не можуть примушувати дітей співати злодійський шансон для людей, які мають боротися з порушеннями законності.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...