"Деградація в середовищі сусідньої держави йде швидкими темпами", - волонтер

Кіноіндустрія сусідньої держави яскраво показує, як збільшується прірва між російським та українським менталітетом.

Про це на своїй сторінці у Facebook пише волонтер Дана Ярова, передають Патріоти України.

"Знаєте, я з цією хворобою провожу дослідницьку роботу. Оце сьогодні подивилась премьеру російського фільму "Не Любовь". Не спішіть фукати і казати, чим ти, Дано, займаєшься. Маю час та маю натхнення.

Що я вам можу сказати. Я навіть не уявляла, що це може бути таким корисним, щоб зрозуміти як збільшується прірва між нашими менталітетами.

Сюжет настільки яскраво проілюстрував, чим і як зараз живе "великая россия", що можу навіть зробити деякі висновки.

Отож. Середньо статистична сім"я розлучається. В сім"і 12-ти річний хлопчик. У жінки є кохання на стороні, у чоловіка також. Мало того вже й інша дитина на підході. І ось, сама велика між ними заруба, це з ким залишиться дитина після розлучення.

Чоловік з жінкою вирішують віддати його в інтернат. Єдине, що в цій ситуації бентежить чоловіка, що його шеф - православний на всю свою голову і його за це звільнять.

Дитина підслухавши розмову зникає. Тільки на 3-й день, зайнятті своїм життям батьки помічають, що дитини немає.

Поліція реагує в'яло, рекомендують звернутись до волонтерів по пошуку.

Мати вся у претензіях до поліції, по типу: "ищите ребёнка, я тут не при делах, это ваша работа". Дитину так і не знаходять. Проходить рік чи два. Чоловік уже в іншій родині дивиться Киселева з новинами з Донбасу (новинам виділено багато часу), перед ним грається маленький хлопчик вже від іншої жінки. Він йому явно заважає. Легким движением руки, він його жбурляє в манеж, щоб не заважав, під вереск дитини.

Друга експозиція. Жінка зі своїм коханцем також дивиться Киселева з новинами з Донбасу ( я так розумію, нічого іншого вони взагалі не дивляться), потім йде на бігову доріжку в костюмі з написом Russia і біжить. Напевно хоче повторити "успіхи" російських олімпійців, але вона ще не знає, що без допінгу це не вдасться. Вітер зриває з дерева останнє оголошення, щодо зниклої дитини.

Шо? Чекаєте продовження? Не, це кінець фільму. Епічний триндець із розряду: "зачем этого мыть, можно другого родить".

Ви будете мені казати, що у нас такого також повно. Є, безумовно. Але, у нас це не норма життя. Крім того, проводячи акції по допомозі дітям загиблих, я бачу, як наші громадяни вже з року в рік підтримують сім'ї, які залишились без батька.

Висновки. Спостереження за пацієнтом показали, що деградація в середовищі сусідньої держави йде нормальними темпами.

І дуже скоро все може відбутися як в анекдоті:

"Сидять росіянин з українцем над річкою – рибу ловлять.

Коли це в обох клює. Тягнуть й витягають золоту рибку. Росіянин за губу зачепив, а українець за хвоста.

Рибка каже:

- Росіянину виконаю два бажання, бо він мене за губу зачепив, а українцеві – одне, бо він лише хвоста упіймав.

Росіянин подумав, як би дошкулити українцеві та й каже:

- Хочу, чтоб вокруг Расеи был десятиметровый забор, как между Израилем и Палестиной. И еще хочу, чтоб в Расее ни одного хохла не осталось.

Українець почухав потилицю й питає золоту рибку:

- А точно там жодного українця не лишилося?

- Точно, – відказує рибка.

- Ну тоді заливай бетоном".

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...