"Денег нет, но вы держитесь": Озвучений невеселий прогноз для лідера КНДР

У відносинах по лінії Північна Корея - Росія - США - Китай намічаються "серйозні зрушення"; проти лідера КНДР може бути здійснена спецоперація.
Кім Чен Ин

Таку думку "Обозревателю" висловив військовий експерт Олег Жданов, передають Патріоти України.

За його оцінками, сьогодні Китай "сильно ображений" на Кім Чен Ина за те, що той "пішов під російське крильце" і, зокрема, затіяв ракетно-ядерні випробування, які насправді є випробуваннями російських ракет середньої дальності.

Але "спонсор в особі Кремля", схоже, витратився, "грошики закінчуються", а "підвищувати ставки далі нікуди - треба наносити ядерний удар, але зрозуміло, що на це ніхто не піде".

Таким чином, "на сьогоднішній день програму закінчено, і так як США дали зрозуміти Росії, що вони в курсі, що там відбувається, Росія пригальмувала. І Кім Чен Ину нічого іншого не залишається, як пригальмувати і давати задній хід", - переконаний експерт .

"Кім Чен Ин розуміє, що може бути проведена спеціальна операція з його фізичного усунення. Причому, не американцями, а китайцями", - припустив він. У цьому контексті експерт зауважив: "У Китаї відбуваються серйозні зрушення. Вони вступають в божевільну конфронтацію з США. З'являється таке поняття як нафтоюань, і він буде боротися з нафтодоларом".

Таким чином, "в боротьбі нафтодолара і нафтоюаня американці, швидше за все, Північну Корею залишать під протекторатом Китаю, і Сі Цзіньпін буде там наводити порядок. А Китай - це не США. Вони не будуть розводити усі-пусі. Китайці або врублять по повній програмі військами - а там на кордоні з КНДР налічується 40-тисячне угрупування, - або зайдуть і проведуть спецоперацію. У них спецназ не гірший за американський", - зауважив Жданов.

Він не сумнівається в тому, що Китаю не потрібен Кім Чен Ин. "Вони посадять маріонетку, яка буде кланятися Пекіну і робити вигляд, що дружить з Сеулом", - спрогнозував він.

У цьому контексті експерт зауважив: "Зазвичай доля всіх диктаторів однакова. Ще ніхто не вийшов за рамки шаблону".

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...