"Депардьє у сукні": Австрійська "наречена Путіна" викликала неабиякий ажіотаж у світі (фото)

Окрему увагу користувачі приділили зовнішності нареченої. За їхніми словами, вона аж надто схожа на відомих акторів - Жерара Депардьє або Ліама Нісона.

Весілля глави МЗС Австрії Карін Кнайсль, на яку був запрошений російський президент Володимир Путін, викликало ажіотаж у мережі, передають Патріоти України.

Окрему увагу користувачі приділили зовнішності нареченої. За їхніми словами, вона аж надто схожа на відомих акторів - Жерара Депардьє або Ліама Нісона. У коментарях вони пояснюють: "Це справа смаку".

Журналісти вирішили дати читачам можливість самим оцінити дане припущення.

Жерар Депардьє - французький актор, який переїхав у Росію і навіть отримав громадянство цієї країни. Він не раз публічно висловлював свою симпатію до Путіна. "Я обожнюю вашу країну, Росію, ваших людей, вашу історію, ваших письменників. Мені подобається тут робити фільми, в яких я працюю разом з такими акторами, як Володимир Машков. Я обожнюю вашу культуру, ваш спосіб мислення. Мій батько свого часу був комуністом і слухав Радіо Москви! Це теж частина моєї культури... Я дуже люблю вашого президента Володимира Путіна, і це взаємно..." - говорив Депардьє журналістам.

Ліам Нісон - британський актор ірландського походження. Серед його відомих акторських робіт такі фільми, як "Список Шиндлера", "Роб Рой", "Знедолені", "Реальна любов", "Невідомий", "Повітряний маршал", "Мовчання" та кінотрилогія "Заручниця".

Джерело: Обозреватель
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...