Депутат Київради тепер "засідатиме" в СІЗО

Солом'янський районний суд Києва 15 вересня обрав запобіжний захід у вигляді утримання під вартою депутату Київської міської ради Сергію Кримчаку з альтернативою внесення застави в сумі 1,4 млн грн.

Сергій Кримчак

Про це "Українським новинам" повідомив його адвокат Ігор Черезов, передають Патріоти України.
"Спеціалізована антикорупційна прокуратура просила арешт з альтернативою застави 25 млн грн. Суд обрав арешт із заставою 1,4 млн грн", - повідомив він.
За словами адвоката, Кримчака вже відправили до Лук'янівського СІЗО в Києві.

Депутата затримали 13 вересня. За версією слідства, в 2010-2011 роках він організував злочинну схему заволодіння трьома земельними ділянками загальною вартістю понад 3,5 млн грн.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Як австрійці господарювали в українському селищі під час Першої світової (фото)

неділя, 23 червень 2024, 22:55

На знімках зображені солдати та місцеві мешканці. Фото зберігаються у Австрійському державному архів. Журналісти пропонують переглянути світлини селища Перегінське - тепер Рожнятівський район Івано-Франківської області, передають Патріоти України. Вони...

Трійця: Легке меню до святкового столу (фото, відео)

неділя, 23 червень 2024, 5:40

На свято можна приготувати прості страви, які не вдарять по фігурі. У неділю, 23 червня, цьогоріч відзначатиметься Трійця – 50-й день після Великодня (Воскресіння Христове). Традиційно меню на Паску жирне, у ньому багато м'ясних страв, оскільки до свя...