Депутат райради на Дніпропетровщині став жертвою бандитів: Подробиці інциденту

Бандити увірвалися до будинку, де чоловік перебував з дружиною і дочкою, і протягом двох годин змушували людей віддати гроші та цінності.

Жертвою бандитів на Дніпропетровщині став депутат Криничанського райради, директор сільгосппідприємства "Карат плюс" Олександр Грушка. Подробиці розповів голова Саксаганського сільради Ігор Івашина. Чоловік живе неподалік від місця події і разом з сином першим прийшов на допомогу родині, передають Патріоти України з посиланням на Обозреватель.

Про НП голові повідомила дочка Олександра Грушки: дівчині вдалося звільнитися від скотчу, яким вона була зв'язана і покликати на допомогу.

"Дізнавшись, що сталося, ми з сином побігли на місце. На жаль, поранення у Олександра Івановича було дуже важким. Ми відразу ж викликали швидку, але її все не було. Тоді ми поклали пораненого до машини і поїхали назустріч медикам. На дорозі зустрілися. Лікарі вибігли, почали надавати допомогу, але врятувати вже не змогли", - розповів Івашина.

Він також зазначив, що дружина і дочка Грушки не постраждали: "Але все це сталося у них на очах", - додав чоловік.

За словами голови, загиблий був хорошою людиною, люблячим батьком: "З дружиною вони виховали прекрасних дітей. Грушка не одне скликання був депутатом районної ради, люди довіряли йому", - розповів Івашина.

Місцеві жителі розповіли нашим журналістам, що загиблий не один десяток років проживав в Саксаганському (колишнє Жовтневе) і допомагав селу. Наприклад, в минулому році за рахунок його фермерського господарства була відремонтована центральна дорога в селі.

Хто скоїв звірячий напад на депутата і його сім'ю, люди не знають, проте впевнені, що це справа рук залітних: "Наші таке зробити не могли", - вважають люди.

Грушку поховають в с. Спаське Новомосковського району Дніпропетровської області, де поховані його батьки.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...