Депутат звинуватив у своїх знущаннях над 16-літнім хлопцем фізрука зі свого дитинства (відео)

Депутат Києво-Святошинської районної ради Олександр Паламарчук, раніше застосував фізичну силу проти 16-річного школяра, поскаржився, що його вчитель фізкультури "бив в 6-му класі".
Олександр Паламарчук напав та погрожує 16-річному Сергію Чагарову

Свою "скаргу" депутат озвучив під час мітингу, який він зігнав для того, щоб вибачиться за знущання над юнаком, передають Патріоти України з посиланням на "Настоящее время".

Фізрук перебив депутата під час виступу, у відповідь на це чиновник згадав, як учитель бив його в дитинстві.

"Він мене бив в 6-му класі. Моя мама до нього тоді приходила і питала, яке право він має бити дитину?" - заявив Паламарчук у відповідь на слова вчителя про те, що депутат під час Майдану возив до Києва "тітушок"-боксеров.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...