Депутата розстріляли через викриття корупційних схем, - міський голова Черкас

Міський голова Черкас Анатолій Бондаренко заявляє, що депутат Черкаської міської ради Михайло Бінусов був розстріляний після виступу на місцевому телеканалі, де "викривав корупційні схеми".
Бондаренко прокоментував вбивство Бінусова

Про це мер повідомив в ефірі одного з українських телеканалів, передають Патріоти України.

"Відомо, що він був розстріляний підло після прямого ефіру на телеканалі «Рось», де він викривав корупційні схеми, які через Департамент ЖКГ здійснювало відоме в місті організоване злочинне угруповання", - сказав Бондаренко.

За словами мера, напередодні Бінусов "запобіг платежам, які здійснювалися на фірми, підконтрольні цьому відомому злочинному угрупованню в місті, і після цього сталася така подія". На наступному пленарному засіданні міськради Бінусов повинен був стати її секретарем. Він додав, що Бінусов мав велику підтримку своїх колег-депутатів.

Бондаренко також прокоментував версії вбивства. На думку міського голови, "це виключно ті версії, яким людям він завадив очолювати ці потоки ... Я знаю, про кого, власне, йдеться. І Луценко знає, про кого йде мова. Вона тут одна у нас - це злочинне угруповання".
Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...