"Депутати теж люди": Як фліртують українські парламентарі

У Верховній Раді є місце не лише робочим стосунками між нардепрами, а навіть флірту.

Це підтвердили народні обранці, котрі погодилися поговорити на таку делікатну тему, передають Патріоти України з посиланням на Politeka.

«Спробуйте, погладьте деяких наших колег», – пропонує Сергій Рудик. І мов ілюструючи цю саркастичну пропозицію Ганна Гопко попереджає: «Можу вдарити по руках і сказати: перепрошую, у нас взагалі-то робоче обговорення».

«Я завжди вміла дати відсіч і тримати себе виключно в рамках», – запевнила Надія Савченко.

«Флірт – це уже та межа, яку не треба переходити», – вважає лідер партії «ОСНОВА» Сергій Тарута. Він розповів, що коли працював у бізнесі, встановлював для працівників чіткий регламент, що стосувався, зокрема, одягу, котрий не ставав би приводом для спокуси колегам.

А от Борислав Береза просить обійтися без пуританства. Та пояснює скандал у Голівуді тим, що жінки самі йшли на секс із Вайнштейном і мовчали довгі роки тому, що хотіли зробити кар’єру.

Схожої думки дотримується і Оксана Корчинська. «Так само в Україні прокладають собі кар’єру через ліжко», – каже вона.

А от Юрій Береза запевнив, що присутність гарних і чарівних жінок надихає чоловіків на гарні речі. «Все залежить від жінок. Саме головне, щоб ми не мавпували росіян, де жінка є бездушним предметом, який можна бити. У нас різні ідеології. Жінка – це божество. І закінчимо на цьому», – запропонував він.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...