Десятки кімнат і сотні "квадратів": У Авакова знайшли шикарну віллу в Італії (фото)

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков в 2017 році став власником вілли на узбережжі Середземного моря в Італії.

Про це свідчать документи з ділового і майнового реєстрів Італії, передають Патріоти України з посиланням на "Наші Гроші".

Вілла налічує 26 кімнат в будівлі площею 566 метрів на першому, другому поверхах і в підвалі. Приблизна вартість нерухомості, як показує калькулятор на сайті avvocatoandreani.it, становить близько 774 тис євро.

За даними Google Maps за цією адресою знаходиться будинок з басейном.

Журналісти відзначають непросту схему придбання вілли: у 2017 році фірма "Avitalia S.R.L", власником якої на 100% є Арсен Аваков, поглинула іншу італійську фірму "Ferdico S.R.L".В березні 2017 року "Ferdico S.R.L" отримала держакт на право власності на віллу на вулиці Баттері в італійському муніципалітеті Сан Феліче Чірчео, у регіоні Лаціо, провінція Латина (via delle Batterie, San Felice Circeo, Lazio, Latina, Italy).

На той момент фірма Авакова "Avitalia S.R.L" вже на 100% володіла "Ferdico S.R.L". Перед самим злиттям власницею "Ferdico S.R.L" стала Віолетта Амірян - донька члена наглядової ради аваківського акціонерного товариства "Інвестор" Ашота Аміряна. Сам Ашот Амірян став єдиним директором-адміністратором "Ferdico".

До родини Амірян главою "Ferdico SRL" була Ірина Кужель, а членами ради директорів - Наталя Козлова і Вадим Омельченко. Останній в 2014-2016 за документами значиться як єдиний учасник "Ferdico SRL" (сама фірма заснована в 2013 році).

Омельченко, Кужель і Козлова - троє з шести співзасновників громадської організації "Інститут Горшеніна". Козлова з Омельченком є співвласниками знака для товарів і послуг "Київський інститут проблем управління імені Горшеніна".

Також Омельченко є одним з власників ТОВ "Київський інститут проблем управління імені Горшеніна". Ірина Кужель є співвласницею знака для товарів і послуг Gorshenin. Проектом Інституту Горшеніна є інтернет-видання "Лівий берег".

При злитті з компанією "Avitalia S.R.L" статутний капітал "Ferdico S.R.L" склав 30 тис євро. Отже, міністр внутрішніх справ України за 30 тис євро став власником нерухомості в 774 тис євро. При цьому, відповідні зміни в італійського реєстру нерухомості станом на лютий 2018 внесені ще не були - вілла в Сан Феліче Чирчео досі зареєстрована на "Ferdico S.R.L".

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...