Десятки вбитих і поранених: Приголомшливі дані про втрати терористів на Донбасі за липень

Незаконні збройні формування продовжують порушувати Мінські домовленості, щодня провокуючи підрозділи Об'єднаних сил. Бойовики отримують адекватну відповідь.

Офіцер ЗСУ Анатолій Штефан («Штірліц») написав у Facebook, що «за підсумками липня в підрозділах російсько-терористичних військ "Л/ДНР" ліквідовано 31 бойовика і близько 68 найманців отримали поранення різного ступеня тяжкості». Небойові втрати - 12 терористів (суїцид, порушення заходів безпеки, вбивство з необережності), передають Патріоти України.
Офіцер вважає, що статистика може бути іншою (в бік збільшення) «в зв'язку з постійним приховуванням лідерами бойовиків і російськими військовими втрат», адже російські куратори «наказують систематично занижувати офіційну кількість загиблих і поранених, в зв'язку з низьким так званим призовом на "військову службу за контрактом" і небажанням останнім часом захищати так звані кордони республіки».
Він констатує, що «більшість бойовиків, які брали участь в бойових діях протягом перших років війни, вже розчаровані ідеями «русского мира» і так званої «Новоросії».
Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...