Діаманти та фотосесія в білизні: Українка стала Miss Europe World 2019 (фото)

23-річна галичанка Ірина Гарасимів здобула перемогу на конкурсі краси "Miss Europe World 2019". Дівчата боролися за корону у Бейруті, Ліван.

Дівчина родом з міста Болехів, там закінчила школу №2. Зараз навчається і проживає у Празі, передають Патріоти України з посиланням на видання Фіртка.

Рік тому у Чехії дівчина відкрила свій салон краси. На конкурс потрапила завдяки фото, які сподобалися організаторам. "Я отримала контракт для фотосесії в нижній білизні, годинник і набір діамантів, а також чек у банку на грошову винагороду. Організація "Міс Європа" організує всі мої міжнародні зустрічі з медіа. Також мій візит на міжнародні тижні моди та відвідування гуманітарних організацій протягом 2019-2020 років", - ділиться дівчина.

Перемога дала зрозуміти наскільки сильною може бути віра в себе та наскільки важливо любити себе такою, яка ти є, розповіла Ірина Герасимів. "Труднощів не злічити. Хвилювалася практично за все від початку і до кінця. Хотіла, щоб все було під контролем та ідеально до дрібниць. Хоча не очікувала перемогти, але достойно прийняти участь - було надзвичайно важливим для мене. Найважчим напевно було стримувати емоції", - говорить Ірина Гарасимів.

Корона буде з переможницею, поки не передасть наступній, гідній бути королевою, учасниці.

"Радію, що відбулися позитивні зміни у моєму житті. Мені вдалося впоратися з хвилюванням, перемогти і зараз я радію кожному моменту. Моє життя перевернулося з ніг на голову. Завдяки перемозі у конкурсі я зрозуміла хто біля мене весь час і хто щирий зі мною", - говорить Ірина.

Ірина навчалася в Чехії в англійській школі, а потім також в англійському університеті. Закінчила бакалавра на факультеті "Міжнародний бізнес".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...