"Дії" медиків у лікарні Дніпра викликали гучний скандал у мережі (фото)

В лікарню приїхало двоє чоловіків, у одного з яких була серйозно травмована рука. Потерпілий стікав кров'ю, а лікарі протягом довго часу відмовлялися надавати йому допомогу.

Волонтер і військовий медик Олена Мосійчук поділилася шокуючою історією про байдужість і бездіяльність співробітників обласної лікарні Дніпра. Про це вона пише на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

За словами волонтера, вона стала свідком того, як в лікарню приїхало двоє чоловіків, у одного з яких була серйозно травмована рука. Як видно на фотографіях, потерпілий стікав кров'ю. Лікарі протягом довго часу відмовлялися надавати йому допомогу.

"Закривавлений чоловік вийшов, опустивши голову і від безнадійності поплив на підлогу спершись об автомобіль. Я не змогла стояти осторонь. Я схопила аптечку, підбігла до мужиків. У потерпілого на руці був затягнутий пояс. Рука була розірвана, кров йшла, шматки м'яса просто сповзали з тіла. Друг потерпілого просив про допомогу. Не розуміючи "як це лікарі відмовили?", перев'язала, зупинила кров, і після того як ми підняли кіпіш, вийшли лікарі. Недбалою вальяжною ходою вийшли молоді дівчатка. Неохоче підійшли до мужика "що трапилося? У нас немає медикаментів", - обурено пише Мосійчук.

"Поки матом не почали спілкуватися, лікарі і пальцем не хотіли ворушити", - додає вона.

Як зазначається, чоловік отримав травми, працюючи з кутовою шліфувальною машиною (так званою "болгаркою").

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...