Дістав "Укравтодор"? - Відсудити гроші у служби доріг цілком реально

Юристи пояснили, як отримати компенсацію за пошкоджене через погану дорогу авто.

11 тисяч гривень за пробите колесо вдалося відсудити у місцевої служби автомобільних доріг жителю Виноградова, що на Закарпатті, - розповіли в "Сніданку з "1+1", передають Патріоти України. Судовий процес тривав майже рік, однак постраждалому вдалося відсудити компенсацію.

Виявляється, що сьогодні відсудити гроші за ушкодження авто через погані дороги цілком реально. Але при цьому, наголошують юристи, варто дотримуватися кількох правил.

У першу чергу слід викликати поліцію для того, щоб вона оформила цю дорожньо-транспортну пригоду і надала протокол, тобто документ, де зазначено, що автівка має пошкодження саме через яму. Це слугуватиме основним доказом. Після отримання протоколу від поліції юристи радять одразу йти до організації, яка утримує цю "розбиту" ділянку. Але перед цим слід оцінити реальну вартість ремонту автомобіля. Ці витрати і мають відшкодувати. Якщо ж ні – можна сміливо йти до суду.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...