Діти принца Гаррі і Меган Маркл не матимуть титула принца або принцеси

Не виключено, що королева Єлизавета II захоче подарувати ще одному правнуку титул принца або принцеси, але з урахуванням скандалів, які періодично розпалюються навколо Меган Маркл в королівському палаці, це малоймовірно.
принц Гаррі і Меган Маркл

Меган Маркл повинна стати матір'ю вже в кінці квітня, і її майбутня дитина не буде мати титулу принцеси або принца, як діти Кейт Міддлтон і принца Вільяма. Про це повідомляє британське видання Daily Express, передають Патріоти України.

Діти принца Гаррі і Меган Маркл не мають права на титули принца або принцеси, так як ще в 1917 році король Георг V наклав обмеження на присвоєння королівського титулу. Титули принца і принцеси покладені тільки дітям короля, дітям сина короля і старшому сину - принцу Уельському.

Тобто, з трьох дітей принца Вільяма, тільки Джордж мав право отримати титул принца. А ось Шарлотта і Луї отримали титули тільки завдяки своїй прабабусі Єлизаветі II, яка дарувала їм титули принцеси і принца.

Король Георг V вирішив, що ті королівські нащадки, у яких низька ймовірність сходження на трон, не повинні отримати титул Його або Її Королівська високість.

Таким чином, діти молодшого сина принца Уельського, не можуть бути принцами і принцесами. Якщо у Меган Маркл і принца Гаррі народиться син, то він отримає другорядний шотландський титул свого батька – граф Дамбартон.

Якщо ж народиться дівчинка, то вона стане леді Маунбаттен-Віндзор. Якщо у Меган Маркл і принца Гаррі народиться ще одна дитина, то вона стане лордом Маунбаттен-Віндзор.

Не виключено, що королева Єлизавета II захоче подарувати ще одному правнуку титул принца або принцеси, але з урахуванням скандалів, які періодично розпалюються навколо Меган Маркл в королівському палаці, це малоймовірно.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...