Дівчинку-аутиста вигнали зі свята в дитячому садку

Дівчинку відправили додому, щоб вона "не заважала" іншим дітям.

В окупованій Ялті працівники одного з місцевих дитячих садків відправили дівчинку-аутиста додому, щоб вона не "псувала" іншим дітям свято. Про це повідомляє Тelegram-канал Mash, передають Патріоти України.

Чотирьохрічну Женю вихователі відправили додому нібито через застуду. Мати дівчинки здивувалася і зводила дитину на обстеження. Лікарі підтвердили, що дівчинка була здоровою і ніякої простуди не було.

Женя розповіла батькам, що дуже засмутилася, адже через "хворобу" їй не дісталася кулька в саду, на святі. Тоді дорослим стало все зрозуміло.

Дівчинка, яку вигнали з свята

Як виявилося, 10 серпня в окупованій Ялті відзначали день міста. Вихователі влаштували в саду свято і просто не захотіли, щоб Женя "заважала" звичайним дітям. Дівчинка ходить в групу з загальним розвитком, що, за словами мами, не подобається вихователям.

Тепер жінка взяла довідку в лікарні про стан здоров'я дитини, а потім відправилася в прокуратуру, щоб покарати вихователів за такий мерзенний вчинок.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...