"Для меня Россия - не враг", - сказала она. РФ - не то, что не враг, а ее лучший друг, наставник и спонсор": Блогер про небезпеку виступів Бондаренко на ТБ

Відсутність наслідків у прецеденту з появою Портнова на ZIK логічно вилилося в новий схожий прецедент, з наданням трибуни завсіднику кремлівських пропагандистських каналів - Олені Бондаренко.

Про це на своїй сторінці у Facebook пише блогер Олексій Мінаков, передають Патріоти України. Далі - мовою оригіналу:

""Для меня Россия - не враг", - сказала она. Россия - не то, что не враг, а ее лучший друг, наставник и спонсор.

Этот предатель-изменник в прайм-тайм, на 5-м году войны, заявила, что украинцы более виноваты в войне, чем россияне, российских войск на Донбассе нет, непонятно, кто сбил малайзиский боинг и тому подобный бред.

Этот предатель-изменник в прайм-тайм, в дни годовщины Революции Достоинства, заявляет, что "Майдан - это переворот, у меня есть куча доказательств".

Этот предатель-изменник в прайм-тайм, когда факт аннексии Крыма давно признан на международном уровне, намекает, что Крым - не украинский, мол "как мы можем считать Крым украинским, если мы не финансируем там совершенно ничего".

Свобода слова свободой слова. Но тенденция с участившимся предоставлением телевизионной площадки реваншистам и антиукраинским деятелям, какими бы жесткими или не жесткими были с ними разговоры, - очень опасная. К сожалению, не все журналисты это понимают."

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...