"Для нас це досяжне завдання", - Захарченко про вбивства перших осіб України (відео)

Ватажок "ДНР" впевнений, що за допомогою терактів вони можуть вбити будь-якого українського чиновника.

Олександр Захарченко

Про це заявив ватажок організації Олександр Захарченко, - повідомляє сепаратистський сайт "Новини Донецької Республіки", передають Патріоти України.

При цьому Захарченко заявив, що подібну тактику нібито використовують українські спецслужби.

"Якщо ми будемо уподібнюватися Україні - це буде чистий терор. Звичайно, чисто технічно можна організувати замах на будь-якого чиновника в Україні. Можна будь-кого вбити. Для нас це досяжне завдання. Але тоді ми перетворимося на них. Я не кажу, що ми воюємо з відкритим забралом. Війна є війна. Але мінімальні поняття про честь і офіцерську гідність повинні залишатися", - заявив Захарченко, згадавши про "замах" на "міністра доходів і зборів "ДНР" Олександра Тимофєєва.

Також Захарченко пов'язав діяльність українських спецслужб з усуненням терориста "ДНР" Мотороли. "Виходить, що вони воюють не з ним. Вони не в бою намагалися його вбити. Вони підло заклали вибуховий пристрій, не думаючи про те, хто в машині. Якби замість Мотороли в ліфт сіла б його сім'я?" - сказав він.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...