Про це повідомляє прес-служба Міністерства оборони України, передають Патріоти України.
Упродовж року в навчальному закладі була проведена відповідна робота з підготовки приміщень, установки сучасного технологічного обладнання, яке тільки починають використовувати у військових частинах, а також комплектації необхідним кухонним посудом та інвентарем.
“Необхідність у створенні та обладнанні такої лабораторії виникла у зв’язку з масовим переходом військ на нову систему харчування за каталогом продуктів.” – розповів начальник академії генерал-майор Олег Гуляк.В лабораторії приготування їжі обладнано 10 індивідуальних робочих місць, встановлено електричні плити, жарильні шафи, універсальну кухонну машину, котлетний автомат, фритюрницю та інше кухонні прилади.
Поряд з кухонним приміщенням обладнано зал для прийому їжі, де приготовлені страви будуть дегустувати викладачі та курсанти інших спеціалізацій.
На свято можна приготувати прості страви, які не вдарять по фігурі. У неділю, 23 червня, цьогоріч відзначатиметься Трійця – 50-й день після Великодня (Воскресіння Христове). Традиційно меню на Паску жирне, у ньому багато м'ясних страв, оскільки до свя...
Провідна або поминальна неділя, проводи, провідки, гробки, опроводи, радониця, дарна неділя, радниця, Томина неділя – все це назви однієї і тої ж традиції – згадувати душі померлих в першій після Великодня недільний день. Провідна неділя 2025 року у хр...