Для підготовки фахівців з нової системи харчування ЗСУ відкрили спеціальну лабораторію (фото)

У Військовій академії в місті Одеса розпочались практичні заняття з курсантами, які навчаються за спеціалізацією продовольче забезпечення військових частин на факультеті підготовки спеціалістів матеріально-технічного забезпечення.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства оборони України, передають Патріоти України.

Упродовж року в навчальному закладі була проведена відповідна робота з підготовки приміщень, установки сучасного технологічного обладнання, яке тільки починають використовувати у військових частинах, а також комплектації необхідним кухонним посудом та інвентарем.

“Необхідність у створенні та обладнанні такої лабораторії виникла у зв’язку з масовим переходом військ на нову систему харчування за каталогом продуктів.” – розповів начальник академії генерал-майор Олег Гуляк.В лабораторії приготування їжі обладнано 10 індивідуальних робочих місць, встановлено електричні плити, жарильні шафи, універсальну кухонну машину, котлетний автомат, фритюрницю та інше кухонні прилади.

Поряд з кухонним приміщенням обладнано зал для прийому їжі, де приготовлені страви будуть дегустувати викладачі та курсанти інших спеціалізацій.

Практичні заняття у новоствореній лабораторії дозволять курсантам в майбутньому, уже на посадах начальників продовольчих служб, якісно планувати та організовувати приготування різноманітних страв для харчування особового складу за каталогом продуктів, ефективно проводити заняття з кухарями і контролювати дотримання ними рецептури та технології приготування їжі.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...