"Для поїздок у зоні ЧАЕС": Чиновників ''спалили'' на купівлі елітного авто за понад 2 млн гривень

Державне спеціалізоване підприємство з Управління капітальним будівництвом зони відчуження (ДСП "УКБЗВ", м. Чорнобиль Київської області) 22 жовтня оголосило тендер на придбання двох спецавтомобілів за 6,5 млн грн.

Mercedes-Benz V-Class V220

Відповідну інформацію в системі ProZorro виявив бізнесмен Олексій Тамразов, передають Патріоти України.

Зазначається, що одна з машин — Mercedes Benz V220 4matic — без спеціального обладнання коштує приблизно 2,1-2,2 млн грн.

Серед додаткових опцій Mercedes Benz повинен був мати чорну шкіру Lugano, відеокамеру кругового огляду, пакет Exterior sports, пакет "Столико", спортивні педалі, декоративне оздоблення "Дерево", пакет дизайну інтер'єру Interior Design package і багато іншого.

Зі спеціальних засобів і спецобладнання в авто встановлений прилад відстеження фону довкілля за гамма RM-M, ноутбук зі спеціальним програмним забезпеченням для блоку детектування і GPS-навігації, а також GPS-система.

Другий спецавтомобіль — автобус А209.35 на базі Мерседес-Бенц Спринтер 316 CDI KA 4X2/4325 на 16 сидінь. Він серед стандартного устаткування повинен був мати подушку безпеки водія, чорну тканину "Tanja", серед додаткового — автомагнітолу Audio 10, регульований кондиціонер "Tempmatik", круїз-контроль Tempomat.

Автобус також повинен мати спецзасоби: ноутбук зі спеціальним програмним забезпеченням для блоку детектування і GPS-навігації, GPS-систему, аерозольну установку VF CPM-300 та мобільну лабораторію електроживлення.

Пізніше Тамразов повідомив, що після його публікації закупівля була скасована замовником через скорочення витрат.

Джерело: Наші гроші
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...