"Для успішного мільярдера та інженера Маска найважливішим є добробут його працівників", - екс-співробітник SpaceX

Один з колишніх працівників компанії SpaceX розповів, як це працювати на Ілона Маска і як він мотивує своїх співробітників.

Ілон Маск

"Для успішного мільярдера та інженера Маска найважливішим є добробут його працівників. Окрім важкої роботи він дбає про відпочинок та хороший емоційний фон всіх своїх працівників", - розповів колишній співробітник компанії Space виданню Business Insider, передають Патріоти України.

1. В першу чергу Маск дбає про фізичне здоров'я працівників, тому дає достатньо часу на відпочинок. Сюди ж входять і безкоштовні обіди, кава та морозиво.

2. Яким би не був важкий графік Маска, він завжди старається писати мотивуючі листи та розіслати їх своїм працівникам. А ще – виступити з надихаючими промовами.

3. В офіс SpaceX регулярно приходять на зустрічі різні знаменитості: Дженніфер Еністон, Джозеф Гордон-Левітт, Вілл Сміт і Морган Фрімен. Зі своїми лекціями також виступали такі зірки як актор Джордж Такеї, – відомий за роллю Хікари Сулу в серіалі Зоряний шлях, а також багато інших.

4. В компанії SpaceX постійно працює штатний масажист, який за проханням працівників робить їм масаж, щоб позбавитись від стресу. Також в офісі є кімнати відпочинку з настільними іграми та приставками.

5. Що не менш важливо, Ілон Маск не забороняє своїм підлеглим спостерігати за всіма відділами компанії. Тобто будь-хто може подивитися, як будується ракета або як тестують системи.

6. А що вражає найбільше, так це те, що Маск часто влаштовує своїм працівникам дозвілля, що надихає. Наприклад, вони разом ходять в кіно на фільми про космос за рахунок компанії. А найважливішим святом всіх працівників залишається різдвяна вечірка, яку влаштовує мільярдер Ілон Маск.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...