Дніпровський "мажор" відкрив стрілянину по авто з вагітною жінкою і дитиною (фото, відео)

У Дніпрі в неділю, 23 липня, водій Lexus посеред дороги відкрив стрілянину по машині з вагітною жінкою і дитиною, після чого підстрелив водія авто.

Як повідомляє "Інформатор", водієві позашляховика здалося, що його "підрізали", і він почав переслідувати авто, передають Патріоти України.

"Я збирався перелаштуватися в другий ряд, щоб повернути. Машина їздить на газу, тому під час натисканні педалі газу трохи гальмує. Ймовірно, водієві Lexus у цей момент здалося, що я хочу його "підрізати". Це йому не сподобалося, іномарка стала переслідувати нас . Вже на перехресті за Новим мостом на світлофорі він порівнявся з нами і з вікна відкрив стрілянину по машині", - розповів потерпілий, зазначивши, що в авто скло не тоноване, тому водій Lexus бачив, що там перебуває вагітна жінка з дитиною.

Коли обидва авто зупинилися, між водіями відбулася словесна перепалка, чоловік із Lexus вистрілив і потрапив у праве стегно іншого чоловіка, а той, у свою чергу, застосував перцевий балончик.

Також потерпілий зазначив, що його вагітній дружині, на очах у якої все відбувалося, стало погано, а дитина злякалася.

Поки чоловік заспокоював рідних, стрілок зник із місця події. Згодом його затримали на Кайдакському мосту, куди також приїхали його родичі.

Лікарі госпіталізували водія з простреленим стегном і прооперували.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...