"ДНР" показала нове відео із "українським диверсантом"

"ДНР" випустила пропагандистський сюжет за участю затриманого колишнього українського військовослужбовця Олега Сугерея, обвинуваченого в підготовці вибуху телевежі в Петровському районі Донецька.

Відео записав телеканал "ДНР" "Юніон" 21 серпня, передають Патріоти України.

На першому відео, яке опубліковане 16 серпня, у Сугерея коротка стрижка, одягнений він у теплий одяг, також можна побачити, що на вулиці холодна пора року. У новому сюжеті в затриманого вже раптом виросло довге волосся. Окупанти два відео оприлюднили з різницею в 5 діб.

У другому сюжеті йдеться, що "Донецьк вразив затриманого чистотою і красою". Сам Сугерей заявив на камеру, що розуміє причини захоплення будівель міліції і міських адміністрацій бойовиками, а за час присутності в Донецьку не бачив російської військової техніки.

"Місто повністю автономне мене здивувало, що багато чого ми не знаємо про те, як відбувалися тут події...", - сказав він.

Також йдеться про те, що Сугерій відшукав зброю в схованці СБУ за отриманими координатами. У "МГБ" раніше подібного не заявляли.

Дата затримання Сугерея невідома.

У Facebook є профіль Сугерея, який він вів під ім'ям Олег Голландець. На сторінці є фото, де він одягнений у військову форму з емблемою 8-го полку спецназу. Також він публікував пости про службу і з закликами допомогти армії. Остання публікація 25 лютого 2017 року.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...