До 40 років народила 44 дитини, або Найбільш плодовита жінка в світі (відео)

Маріам Набатанзі з села Камбімбірі в Уганді вважається самою плодовитою жінкою в країні і навіть у всьому світі. До 40 років Маріам вже народила 44 дитини. З них вижили 38.

Шість разів африканка народжувала двійнят, чотири рази - трійнят і тричі - четверняшек. Решта дітей були «одинаками». Своїх перших нащадків, двійню, Маріам народила в 13 років, передають Патріоти України з посиланням на закордонні ЗМІ.

Мешканка Уганди провела вагітною в цілому 18 років свого життя. Насправді вона хотіла мати лише шістьох малюків. Коли до 23 років у неї вже було 25 дітей, вона навіть звернулася до лікарів, але ті сказали, що втручатися в цей процес небезпечно для її здоров'я, і що накопичині незапліднені яйцеклітини можуть навіть нести загрозу для її життя.
У батька самої Маріам було 45 дітей від декількох жінок - в тому числі четверняшки і навіть п'ятерняшки. Так що це спадкове.
Міріам і всі її діти (найстаршому з тих, що вижили зараз 23 роки) живуть разом в одному будинку. При цьому Міріам - практично мати-одиначка. Її чоловік з'являється не частіше, ніж раз на рік - п'яний і агресивний. Він не робить родині ніякої фінансової допомоги. Маріам видали заміж у віці 12 років за чоловіка на 28 років за неї старшого. У чоловіка були діти і від інших жінок, яких раніше також доводилося виховувати Набатанзі.

Кожен день жінка, щоб прогодувати сім'ю, купує по 10 кілограмів маїсового борошна, чотири кілограми цукру, а також по три шматка мила.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...