До цькування Саакашвілі долучився український кум Путіна

Медведчук згадав гріхи Саакашвілі і порадів, що «імпортні» управлінці провалились в Україні.

Віктор Медведчук

Історія з позбавленням громадянства Саакашвілі наочно демонструє крах наївної віри частини нашого суспільства в здатність заїжджих горе-реформаторів змінити життя українців на краще, вважає Віктор Медведчук, передають Патріоти України.

Лідер «Українського вибору» нагадав: в Грузії Саакашвілі звинувачують за різними статтями Кримінального кодексу.

«Зокрема, йому інкримінують розтрату, перевищення службових повноважень, незаконне заволодіння майном померлого олігарха Бадрі Патаркацишвілі і так далі. На батьківщині пам'ятають різноманітні «витвори» епохи Саакашвілі. Наприклад, у вересні 2013 року влада Грузії в присутності журналістів знищили один з найбільш огидних в історії архівів незаконного стеження, яка здійснювалася підручними режиму Саакашвілі щодо тисяч громадян цієї країни. Роком раніше в Грузії спалахнув «тюремний скандал». Виявилося, що пенітенціарна служба, розрекламована як свідчення успішності європейських реформ команди Саакашвілі, в системному порядку практикувала масові катування і зґвалтування ув'язнених. Чимало запитань виникало в Грузії і щодо смерті прем'єр-міністра Зураба Жванії, який згідно з офіційною версією, отруївся чадним газом внаслідок несправності обігрівального приладу іранського виробництва», - перерахував Медведчук.

З усього цього аж ніяк не випливає, що ті політичні діячі в Україні, які найбільш агресивно конфліктують з Саакашвілі і радіють позбавлення його українського громадянства, гідні хоча б одного доброго слова, підкреслив лідер «Українського вибору».

«Найчастіше їх відрізняють такі ж вкрай сумнівні звички і самовпевнений нахрап, в яких звинувачують самого Михайла Ніколозович», - стверджує Медведчук.

Але історія з позбавленням громадянства Саакашвілі, впевнений Медведчук, наочно демонструє крах наївної віри частини нашого суспільства в здатність іноземних горе-реформаторів змінити життя українців на краще.

«На сьогоднішній день не існує жодної історії успіху міністрів і губернаторів, прийнятих на службу в розрахунку на їхній досвід за межами нашої країни. Безглузда буфонада з імпортом управлінської «еліти» закономірно провалилась. Такий же крах очікує і все інші витівки, породжені простодушної вірою в політичні чудеса», - впевнений політик.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...