"До завершення службового розслідування ця людина участь у масових заходах брати не буде", - Юрій Зозуля про поліцейського, який застосував газ проти журналіста

Керівництво управління патрульної поліції міста Києва відсторонило від роботи на масових заходах поліцейського, який застосував газ проти журналіста під Верховною Радою 3 березня.

"До завершення службового розслідування ця людина участь у масових заходах брати не буде, оскільки я не вважаю такі дії прийнятними та нормальними", - повідомив в ефірі Громадського радіо начальник столичного управління патрульної поліції Юрій Зозуля, передають Патріоти України.

Він наголосив, що рішення про притягнення поліцейського до відповідальності буде прийнято після завершення службового розслідування. "Я допускаю, що будь-що може трапитися під час виконання завдання, що щось не помітили, не так зрозуміли, але це ні в якому разі не може бути виправдуванням поліцейського", - додав Зозуля.

За його словами, інформація про те, що поліцейський раніше служив у спецпідрозділі Беркут, не відповідає дійсності.

Нагадаємо, що 3 березня під час розгону наметового містечка під Верховною Радою співробітник поліції застосував газовий балончик проти кореспондента Радіо Свобода Сергія Нужненка.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...