Добігли аж до Білгорода-Дністровського: Затримано кілерів, котрі вчинили замах на одеського активіста

За фактом нічної стрілянини в Київському районі Одеси розпочато кримінальне провадження, повідомили в поліції.

"Двоє зловмисників затримані, проводяться невідкладні слідчі дії", - йдеться в повідомленні відділу комунікації поліції в Одеській області, передають Патріоти України.
Нагадаємо, вчора на світлофорі біля АЗС на Люстдорфській дорозі до одного з автомобілів під'їхала інша машина, з якої вийшли невідомі і зробили кілька пострілів у бік транспортного засобу і зникли з місця події.
Потерпілий був госпіталізований в лікарню з діагнозом - вогнепальне непроникаюче поранення поперекової області і стегна.
На місце події була направлена слідчо-оперативна група Київського РВП і ГУНП, бійці батальйону поліції особливого призначення, кінологи та експерти-криміналісти. У місті ввели оперативний план «Сирена».
Протягом декількох годин двоє зловмисників були затримані в м.Білгород-Дністровський. Їх доставили в Київський відділ поліції Одеси. Попередньо встановлено, що збройний конфлікт пов'язаний з одним з лотомаркетів, розташованих на території міста.

До Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості за ч 2 ст. 15 (замах на злочин) і ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Слідство триває. Вживаються заходи щодо встановлення та затримання інших осіб, причетних до скоєння вказаного злочину.

Як повідомляли ПУ раніше, вчора в Одесі розстріляли активіста "Автомайдану".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...