Добре відпрацьовував московські та донецькі гроші: Спливла чергова огидна правда у справі Манафорта в спробі очорнити українців

Зробити в очах світової громадськості політичних ворогів Януковича збіговиськом юдофобів - стало одним з ключових завдань американського політтехнолога.

Слідча група Роберта Мюллера представила понад 300 документів, які розкривають деталі співпраці Пола Манафорта з українськими "Партією регіонів" і "Опозиційним блоком", передають Патріоти України.

Документи стосуються різних часових періодів. Зокрема, в електронному листуванні активно обговорюється політична кампанія Віктора Януковича і "Партії регіонів", опрацьовуються деталі робочих поїздок українського політика і медіа-політика.

Документи, надані слідством, проливають світло на особливості української політики, які були приховані від уваги громадськості. Наприклад, Пол Манафорт у листі своєму партнеру – політичному консультанту Теду Дівайну детально розписує, як має виглядати виступ Миколи Азарова на з'їзді "Партії регіонів" 9 вересня 2010 року. Манафорт пише: "Азаров виступатиме 10-12 хвилин російською. Він має розкритикувати (Юлію) Тимошенко за безлад, який вона залишила після себе, і представити виборчу платформу. ВФЯ (Віктор Федорович Янукович) виступить із 5-7 хвилинною промовою українською, де повинен представити свою програму "Україна для людей".

Також у документах фігурує вартість проведення з'їзду "Партії регіонів" – 565 тисяч доларів.

У документах можна побачити проект договору про надання консультаційних послуг уряду Януковича від імені фірми Devine Mulvey Longabaugh. За квітень і травень 2014 року фірма мала отримати 200 тисяч доларів.

Також, згідно із судовими документами, Манафорт написав Януковичу: "Ми активно розвивали концепцію антисемітизму, як частини [поглядів] [української] опозиції (...). Це було ключовою частиною нашої вашингтонської стратегії".

У документах також можна побачити питання, які були задані на прес-конференції Віктора Януковича, присвяченої ста дням його перебування на посаді президента України, і відповіді, які були дані.

Докази, надані командою спецпрокурора Роберта Мюллера, можуть бути оскаржені захистом і не визнані судом.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...