Добровольцям не дають можливості воювати, - комбат "Червень"

Останні місяці керівництво АТО повністю блокує перебування добровольців на передових позиціях.

Про це розповів соратник Дмитра Яроша, командир 8-го батальйону УДА Андрій "Червень" Гергерт, передають Патріоти України.

"Останні 2-3 місяці добровольчий рух повністю блокується на передовій. Нам не дають можливості воювати, захищати свою землю", - заявив він.

За словами "Червня", у нього "таке відчуття", що "керівництво АТО і секторів, яке зайшло на літню і осінню компанію, не має ніякого відношення до війни".

"Їхні довготривалі наради, їхні недолугі накази, їхні бажання блокувати будь-яку ініціативу по просуванню вперед, їхні бойові розпорядження, якими віддають ворогу сірі зони, які звільнялися останні рік-півтора, їхній постійний пресинг тих ротних, взводних, батальйонних, бригадних командирів, які хочуть щось змінити на цій війні і які хочуть активних дій, призводять до того, що в армії озлоблення у хлопців, які, на відмінну від них, сидять в окопах", - розповів він.

Комбат не виключає, що це робиться свідомо, аби "накалити" обстановку на фронті і всередині країни", що "точно на руку ворогу".

При цьому "Червень" запевнив: "Ніхто в мене, в добровольця, не забере право захищати свою землю".

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...