"Долой Путина!": Російські "пенсіонери за гідне життя" зажадали зміни влади

У центрі Новосибірська пройшов мітинг проти політики російського керівництва.

Основним гаслом акції, організованої громадським рухом "Пенсіонери за гідне життя" і "Лівим фронтом", спочатку була вимога скасування пенсійної реформи. Проте присутні запропонували обговорювати загальне погіршення життя в країні як наслідок урядового курсу, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

Люди помітили, що обіцянки економічного зростання, які дав президент Володимир Путін в ході послання Федеральним зборам 20 лютого, звучать вже багато років, однак ситуація в Росії не стає краще.

Комісар "Лівого фронту" по Сибірському федеральному округу Аркадій Булатов заявив, що дії уряду в останні роки можна назвати "людиноненависницькими і людожерськими". До них активіст відніс і закон про пенсійну реформу, і спроби обмежити доступ до всесвітнього сегменту мережі інтернет, і намір віддати Японії Курильські острови. "Довіри ні до уряду, ні до президента ніякої немає. Надії, що вони щось виправлять на краще, немає. Їх потрібно замінювати іншими, адекватними і думаючими людьми, яких у нас в країні досить багато", – заявив Булатов.

Керівник фонду "Ми проти корупції" Віктор Сорокін закликав людей не думати про міфічні зовнішні загрози, обговоренням яких зайняті державні ЗМІ, а звернути увагу на внутрішні проблеми Росії. Після кожного виступу присутні скандували: "Геть Путіна!" Мітингувальники не стали приймати резолюції, але заявили, що мають намір зробити подібні акції регулярними і збиратися в центрі міста кожні два тижні.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...