"Донбас довели до ручки": Черга в окупованому Донецьку вразила соцмережі (фотофакт)

Захоплений Донецьк впевнено повертається в 90-і. Зводять кінці з кінцями городяни, терплять незручності тільки заради того, щоб заощадити зайву копійку і купити продукт дешевше.

Резонанс в мережі викликало фото, на якому зображена чергу на пр. Гурова Донецька. На фото люди стоять за дешевою курятиною. В "столиці" "ДНР" такі "акції" проводять не часто, тому донеччани готові стояти на морозі, аби купити злетівше у ціні м'ясо дешевше, передають Патріоти України.

"Люди збираються в більші черги, щоб купити курку на кілька рублів дешевше", - йдеться у підписі до фото.

Соцмережі тут же вибухнули коментарями, зазначивши, що скоро в ОРДЛО громадяни будуть стояти не тільки за м'ясом, а й за хлібом, який теж не радує населення "ДНР/ЛНР" зростанням ціни."Стояли в черзі на КПП з пенсіонеркою однієї. Вона зізналася, що в 2018-му взагалі м'ясо не їсть, занадто дорого для неї. Жінка з Донецька, всі гроші витрачає на ліки, це моторошно таке чути", "Зате з Путіним, зате з Росією" , "Черги за куркою, але комуналка "рулить"", "Нічого, скоро взагалі заживете, вас світ визнає, і Путін забере"."Кошмар, в одному кадрі весь сенс "русского мира", "Важко, заради якихось 10 рублів чекати на морозі, щоб купити дві курки в одні руки", "Принизливо все це, Донбас довели до ручки" - коментують в мережі поширені кадри.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...