"Донбас - це Україна": Стало відомо про проукраїнську акцію в "ДНР" (фото)

В Горлівці і Донецьку українські активісти прикрасили вулиці патріотичними листівками.

У двох населених пунктах окупованого Донбасу невідомі патріоти розклеїли по всьому місту проукраїнські листівки, що нагадують мешканцям про їх справжню батьківщину. Співорганізатори акції стверджують, що ці заходи були зроблені перед святкуванням в "ДНР річниці референдуму" — "Н" 11 травня, але фото опублікували тільки зараз. Про це повідомляє видання "Новинарня", передають Патріоти України.

"Напередодні святкування "дня безумства ДНР" 11 травня (річниця "референдуму" – "Н"), яке відзначалося під масовку зігнаних бюджетників і ватноголових зомбі, група патріотів України дала непоганий ляпас всім силовим структурам і владі недодержави. І оригінальним способом привітала їх ось такими листівками", – розповіли співорганізатори акції.

Співорганізатори акції також зізналися, чому активісти оприлюднили фото тільки зараз. Це було зроблено з міркувань безпеки, оскільки відео з камер спостереження автоматично видаляються протягом 10 днів. Учасники акції виждали час, щоб убезпечити підпільників, після чого опублікували фото маленької перемоги в мережах.

На листівках, стилізованих під прапор України з тризубом і вишитим орнаментом, можна було прочитати написи "Борись за своє майбутнє", "Донбас — це Україна", "Разом ми повернемо світ в наші будинки".

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...