"Доп***лись!": У мережі повідомляють про фінансові проблеми пропагандистів "ДНР"

Жителі тимчасово окупованого Донецька повідомляють про те, що пропагандисти «ДНР» вже деякий час не отримують зарплату.

Про це донеччани пишуть в соціальних мережах, передають Патріоти України. За їх словами, мова йде про всіх працівників місцевого радіо і телебачення. Також без зарплати залишаються і працівники друкованих ЗМІ.

«Доп***лись! По слухам ВСЕ дыровские телевидения, радия и прочие"прессы" сидят без з\п. Последнюю выдали перед НГ. То бабки перечислял мининформ, а с 1.01 казначейство», - написав один з авторів.

Причини затримок невідомі. «Вроде х***та с бумажками, грят будет не раньше середины марта. Сердечно поздравляю ДЫРсми со скрепными 23.02 и 08.03!» - додав коментатор.

Ніяких підтверджень і спростувань цієї інформації немає. Співробітники самих ЗМІ в соціальних мережах про це не повідомляють.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...