Допоможіть врятувати життя Полінці

Полінка народилася здоровою і активною дівчинкою. Росла веселою, цікавою і розумною дитиною. Але влітку 2016 року всі змінилося.

Раптом дівчинка стала дратівливою і стала погано їсти, розповідає мама дитини, передають Патріоти України.

"Ми пішли на консультацію до нашого педіатра, а вона відразу направила нас до лікарні. В цей же день нас госпіталізували і через низький гемоглобін, влили кров. Але вже через тиждень гемоглобін знову почав падати. Донечці кожні 2-3 тижні вливали кров, так тривало кілька місяців. Потім Поліні зробили стернальную пункцію і відправили в "Охматдит". Діагноз шокував: анемія Блекфена-Даймонда (парціальна червонокліткова аплазія)", - розповідає мама дитини.

Єдине лікування - пересадка кісткового мозку. Рідного донора у дитини немає, тому потрібно їхати за кордон.

"Ми відправили прохання прийняти нас на лікування в Республіканський дитячий центр в Білорусі. Вони готові, але сума яку нам виставила клініка захмарна 150 000 доларів. Самі ми не впораємося, нам потрібна Ваша допомога. Тому прошу всіх небайдужих, допоможіть Поліні знову бути здоровою" , - благає мама Полінка.

Реквізити для допомоги:

Приватбанк:

Рахунок одержувача 29244825509100; МФО банку 305299; Код ЄДРПОУ банку 14360570.

Рахунок для переказу коштів 5168 7573 2006 5677 Яріняк М.М.
Опублікував: Олег Устименко

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...