Допи**івся? - На Росії загадково зник відомий письменник-терорист

Російський письменник, колишній командир терористів на Донбасі Захар Прилєпін зник і не веде публічну діяльність.

Захар Прилєпін

Як наголошується в телеграм-каналі "Это "ДНР", детка", Прилєпін уже четверту добу нічого не пише в соціальних мережах, хоча раніше було "по тридцять постів у день", передають Патріоти України.

"Сказать ему нечего, понятно. Забавляет сама ситуация. Его подельников по "батальоному" бизнесу гребут, а он в стороночке тихонечко. На допрос в донецкое РОВД был вызван комбат бывшего батальона Захара Прилепина Сергей Фомченков", - сказано в повідомленні.

Як повідомляє телеграм-канал "Правда Донбасса" з посиланням на джерело з колишнього батальйону Прилєпіна, Фомченков підозрюється в самовільній передачі зброї батальйону корпусу і диверсії. "Взрыв гранаты во время тех событий с блокированием Праги на прошлой неделе. Хотя боец с позывным "Цыган", который и взорвал гранату, уже привлечен к ответственности", - сказало джерело.

Відзначимо, ситуація навколо роззброєння батальйону Прилєпіна завершилася без насильства переходом під контроль так званого "МВС" терористичної "ДНР", а Фомченков і начальник ракетно-артилерійського озброєння корпусу "Араб" були заарештовані.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...