"Дорогі ліки тільки посилюють хворобу": Російський сенатор порадив землякам лікуватись марганцівкою та аскорбінками

На Росії уральський сенатор Сергій Лісовський заявив, що його в дитинстві лікували марганцівкою та аскорбінкою, які "прекрасно діяли", а дорогі ліки тільки посилюють хворобу.

Відповідну заяву він зробив під час свого виступу, передають Патріоти України з посиланням на Ura.news.

Лісовський порадив росіянам не купувати дорогі імпортні препарати, натомість лікуватись марганцівкою і аскорбіновою кислотою. "Щось я не бачив, щоб марганцівку рекламували, якою мене лікували в дитинстві, або аскорбінову кислоту, яка чудово діяла", - сказав Лісовський.

Він зазначив, що розрекламовані ліки в більшості випадків купують малозабезпечені росіяни, тому що більш заможні громадяни можуть дозволити собі консультацію у лікаря. Також Лісовський вважає, що купуючи дорогі ліки, люди тільки посилюють хворобу і державі доводиться виділяти кошти на їх лікування. "Плюс люди не лікуються, посилюють хворобу. Потім держава за свій рахунок їх лікує, це ще дорожче", - сказав він.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...