Про це попереджають американські дослідники, передають Патріоти України з посиланням на Радіо Максимум.
За їх словами, рівень цукру в крові різко підвищується після самої жирної їжі на 32%. Коли ж учасники експерименту протягом 5 годин після їжі випивали дві чашки кави, їх рівень цукру збільшувався на цілих 65%.
Вчені пояснили це так – насичені жири заважають організму засвоювати глюкозу, а кофеїн посилює цей ефект. "Якщо людина звикла запивати кавою бутерброди, гамбургери або смажену картоплю, рівень цукру в її крові підвищується занадто часто, – це неминуче позначиться на роботі всього організму", – застерегли вчені.
Для всього православного світу це особлива дат - саме в цей день відзначається велике свято Покрови Пресвятої Богородиці. З Третьою Пречистою пов'язано безліч народних традицій і забобонів, передають Патріоти України. Етимологія назви цього свята похо...
14 вересня за новим церковним календарем (27 вересня за старим) - Воздвиження Хреста Господнього, нагадують Патріоти України. Свято пов'язане з ім'ям рівноапостольної Олени, матір'ю імператора Костянтина, яка, згідно з церковним переказом, відшукала Хр...