Достукатись до кремлівського "глухаря": Син жертви "Новачка" написав листа Путіну

На думку Хоупа, єдина людина, яка може допомогти розслідувати справу смерті його матері британки Дон Стерджесс - це Путін.

Підозрювані в отруєннях у Солсбері співробітники ГРУ Анатолій Чепіга і Олександр Мишкін

Син британки Дон Стерджесс, яка померла в липні 2018 року внаслідок отруєння нервово-паралітичною речовиною Новачок в Еймсбері, Еван Хоуп направив президенту РФ Володимиру Путіну листа з проханням надати можливість спецслужбам Британії допитати двох підозрюваних у даній справі. Про це він повідомив в інтерв'ю газеті Sunday Mirror, передають Патріоти України.

"Я звертаюся до вас як до людини, надати можливість нашим офіцерам допитати цих людей у справі про вбивство моєї матері", - наводить видання витримку з листа 20-річного юнака.

У бесіді з виданням Хоуп підкреслив, що не отримав жодної підтримки з боку британського уряду. "Я боюся, що ми ніколи не доб'ємося правосуддя для мами, і я відчуваю себе зрадженим і кинутим урядом ... Я знаю, що вони підтримали Скрипалів, і я радий цьому, оскільки співчуваю їм і тому, через що вони пройшли. Але у моєї сім'ї не було підтримки, а ми ті, хто втратив матір. Вона стала невинною жертвою, але ми нічого не почули ні від Терези Мей, ні від уряду - ні телефонного дзвінка, ні листів, нічого... ми просто дізнаємося про все з новин так само, як і всі інші", - сказав Хоуп виданню.

Він також говорить, що намагається домогтися справедливості в історії з загибеллю своєї матері. "Дивно те, що ми знаємо, хто вбив маму, докази є, і ми знаємо, як це сталося, але ми не можемо змусити їх постати перед судом. Це дійсно засмучує", - зазначає юнак.

На думку Хоупа, єдина людина, яка може допомогти розслідувати справу смерті його матері британки Дон Стерджесс - це Путін. "Путін повинен відмовитися від цих вбивць, щоб моя сім'я нарешті змогла домогтися справедливості ... Я в розпачі. Путін - єдина людина, яка може забезпечити справедливість. Мені потрібна його допомога, щоб вчинити справедливо з моєю мамою. Я розраховую на нього", - сказав він виданню.

Sunday Mirror також наводить текст листа Евана Хоупа російському президенту.

"Шановний Володимире Путін,

Минув майже рік з тих пір, як моя мати Дон була вбита Новачком в Солсбері, і біль ніколи не пройде для мене або моєї родини.

Британська поліція вважає, що принаймні двоє російських громадян несуть відповідальність за її смерть, але, схоже, вони захищені вашою державою.

Я звертаюся до вас як до людини, надати можливість нашим офіцерам допитати цих людей з приводу вбивства моєї матері.

Найменше, на що вона заслуговує - це справедливість.

Еван Хоуп"

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...