"Достукатися до небес": Мережу підірвала ідея захоплюючого шоу з європейцями для укрТБ

Блогер Володимир Хенгістов придумав "захоплююче" реаліті-шоу про пригоди європейців в Україні, яке дуже сподобалося користувачам мережі.

Деталі цієї ідеї він розписав на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"Придумав реаліті-шоу про неймовірні пригоди європейців в Україні. Знімати його, звичайно ж, довірю телеканалу СТБ. У шоу братимуть участь прості європейські громадяни. На кону - серйозний грошовий приз. Щоб отримати його, учасник повинен приїхати в Україну і виконати тут якесь просте завдання. Наприклад, перепрописатися", - розповів Хенгістов.

До учасника шоу буде приставлений оператор, який буде їздити за європейцем по всіх можливих інстанціях і знімати, як європейське обличчя витягується щоразу, коли "начальник на обіді", немає талона з місця проживання або "він що не бачить, що неприйомнийдень?"

"Після кожної такої спроби достукатися до небес самопочуття європейського гостя буде незмінно погіршуватися. Через два тижні шоу глядачі звернуть увагу, що він стрімко втрачає сон і апетит, на його обличчі лежать тіні, очі набрякли, руки тремтять", - іронічно уточнює блогер.

За його слова, після місяця зйомок учасника шоу повинні запросити в студію, де його чекатимуть м'який диван, спеціально запрошений психотерапевт і співчуваюча аудиторія.

"Щойно європеєць лягає на диван, його починає трясти, голос зривається, він ледь стримує сльози: "I just can't understand what the f*ck is happening here, what's wrong with you, guys!!!!?". Після цього він згортається калачиком і, схлипуючи, починає погойдуватися з боку на бік: "Gospody, gospody, f*ck ..." - розповів Хенгістов.

Користувачів мережі розвеселила ця ідея для шоу, але деякі з них запропонували внести певні поправки.

"Пропоную для просунутих місії з регіональною специфікою", "Причому шоу починається прямо на кордоні", "Для початку можна спробувати іноземцю отримати посвідку на проживання і влаштуватися на роботу", "За проходження одного з кіл пекла європеєць погоджується переспати з паспортисткою", - сміються користувачі Facebook.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...