"Досить дзвінка Путіна": В ООН зробили неоднозначну заяву про присутність спостерігачів РФ на виборах в Україні

У Німеччині назвали жартом пропозицію РФ про необхідність захисту спостерігачів ОБСЄ з боку миротворців ООН.

Досить одного дзвінка президента Російської Федерації Володимира Путіна, щоб спеціальна моніторингова місія ОБСЄ отримала безперешкодний доступ у тимчасово окупованому Донбасі. Про це на засіданні Ради безпеки ООН заявив постійний представник Німеччини при ООН Крістоф Хойзген, передають Патріоти України з посиланням на УНІАН.

Він послався на дані ОБСЄ, що спостерігачі не мають вільного доступу до об'єктів на окупованій території Донбасу. "І Росія підтримала минулорічні "вибори", які відбулися 11 листопада. Це знову демонструє, що Росія не готова слідувати комплексу заходів", - підкреслив Хойзген.

За його словами, Німеччина готова підтримати місію ООН, яка обговорювалася. "Мандат, запропонований для неї Росією, що миротворці ООН повинні захищати СММ ОБСЄ - я думаю, що це жарт, оскільки для того, щоб вони мали вільний доступ і пересування, - для цього знадобиться лише один телефонний дзвінок від російського президента", - сказав Хойзген.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...