"Досить окупації, повертайтеся додому": Севастополь "наївся" "визволителів", люди прагнуть волі (фотофакт)

У соціальних мережах з гумором коментують акцію протесту підприємців в окупованому Севастополі, учасники якої скаржилися на тиск окупантів на бізнес і згадували про заробітки при Україні.

Учасники тримали в руках плакати з гаслами "В Україні заробив! У Росії віджимають", "Судді і чиновники з материка! Повертайтеся на свої рідні місця, досить знущатися над севастопольським народом! Ми вас не кликали! Досить окупації!", - пишуть "Крим.Реалії", передають Патріоти України.

Також в протесті взяли участь багатодітні матері, які скаржаться на проблеми з житлом. "До анексії Криму черга хоч якось рухалася, ми сподівалися. Тепер повна безнадія. Їздили до Путіна в Москву, думали, допоможе", - розповіла одна з учасниць.

"Рідну гавань завалили камені з неба!","Відразу їм говорили, Вам пи**ець буде, особливо бізнесу. Ну все, їжте з хлібом","А хіба не про це вони мріяли, коли блеяли "Путін допоможи", "Севастопольці весь час обіцяють щось відстояти, але не помічають, що вже перетворилися в відстійник", - пишуть коментатори.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...