"Доведеться заплатити велику ціну": "Путін, Росія і Іран відповідальні за підтримку тварини Асада", - Дональд Трамп

Американський лідер Дональд Трамп заявив, що Росії доведеться відповісти за підтримку сирійського президента Башара Асада.

Таку заяву Трамп зробив на тлі інформації про хімічну атаку в сирійському місті Дума. "Багато загиблих, в тому числі жінок і дітей, в божевільній хімічній атаці в Сирії. Район звірств закритий і оточений сирійською армією, що робить його абсолютно недоступним для зовнішнього світу. Президент (Володимир) Путін, Росія і Іран відповідальні за підтримку тварини Асада. Доведеться заплатити велику ціну. Відкрийте район негайно для медичної допомоги та верифікації. Ще одна гуманітарна катастрофа без будь-якої причини", - написав Трамп в Twitter, передають Патріоти України.

Він також звинуватив попереднього президента США Барака Обаму в тому, що той не завдав удару по Сирії в 2013 році, хоча обіцяв зробити це в разі застосування хімічної зброї в цій країні. "Якби президент Обама перейшов свою оголошену червону лінію на піску, то сирійська катастрофа закінчилася б вже давно! Тварина Асад був би вже історією", - написав Трамп.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...