Довго думало? - Х*ло зробило дивний подарунок лідеру КНР

Кремль довго зберігав таємницю, що саме Володимир Володимирович везе до Піднебесної, намагаючись справити враження на "старшого брата".

Президент РФ Володимир Путін, який здійснює візит до Китаю, подарував голові КНР Сі Цзіньпіну російську баню. Обмін подарунками стався напередодні ввечері. «Так, це так», - сказав ТАСС прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков, відповідаючи на питання, чи дійсно російський лідер вибрав в якості подарунка баню, передають Патріоти України.

«Китайська сторона вибере місце і наші фахівці її встановлять», - пояснив Пєсков.

Він також уточнив, що зруб виконаний з 200-річного кедра з Алтаю. Під час обміну подарунками китайському лідерові був показаний ескіз лазні, а також спил дерева, за яким можна оцінити обсяг колоди.

Перед візитом Путін зберігав у таємниці, який подарунок він привезе Сі Цзіньпіну.

Нагадаємо, 4 серпня 1945 року делегація радянських піонерів під приводом святкування ювілею піонерського табору Артек піднесла запрошеному на святкування послу США Авереллу Гарріману подарунок «в знак дружби союзнику в боротьбі з фашизмом» - дерев'яне зображення Великої печатки США. Посол повісив подарунок на стіні в своєму кабінеті, не підозрюючи, що всередині був вбудований «жучок».

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...