ДП "Антонов" на авіасалоні в Ле-Бурже уклало угоду з однією з найбільших логістичних компаній Франції

Ан-124 буде перевозити супутники, гелікоптери - все необхідне обладнання по всьому світу.

Ан-124-100 "Руслан"

Про це розповіла директор логістичної компанії "Боллоре" Карін Дантьер. Французька компанія на рік зафрахтує "Руслани" Авіаліній Антонова для надгабаритних перевезень, в тому числі - космічних супутників, передають Патріоти України з посиланням на "Ліга.Бізнес". Сума контракту не розголошується.

В "Антонові" відзначили, що угода особливо важлива, так як Авіалінії Антонова тепер працюють на ринку самостійно, припинивши співпрацю з російською компанією Волга-Дніпро. "Не дивлячись на те, що з'явилася дуже жорстка конкуренція через те, що ми тепер працюємо окремо, ми зі своїм флотом в сім літаків не поступаємося "Волзі-Дніпро", яка має 12 літаків", - пояснив директор авіатранспортного підрозділу ДП "Антонов" Михайло Харченко.

Нагадаємо, в червні літак Ан-124-100 "Руслан" транспортував два фільтраційних трубопровідних блоки загальною вагою 24 тонни з Сантьяго-де-Чилі в Мендоси (Аргентина) для компанії Hunt & Palmer Cargo Charters. Два великих промислових фільтраційних блоки довжиною 12 метрів, шириною 4 метри і висотою близько 3,6 метра літак доставив до Аргентини всього за 39 хвилин. У авіалініях Антонова відзначили, що це рекордний час для такого перевезення.
Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...