Друг загиблої правозихисниці Ноздровської розповів про ймовірного вбивцю

Тілесні ушкодження на тілі вбитої правозахисниці Ірини Ноздровської свідчать про те, що її вбивця був або дуже злий, або "мав проблеми з головою".

Ірина Ноздровська

Про це розповів друг убитої, голова "Націонал-патріотичного руху України" Михайло Ковальчук в інтерв'ю "Апострофу", передають Патріоти України.

"Вона була досить амбітною і багато говорила людям в очі. А наш світ сьогодні такий, що більшість людей сьогодні не люблять чути правду, і вона могла собі нажити ворогів. Такі тілесні ушкодження вказують на те, що людина була дуже злою або мала з головою проблеми, тому що така кількість колото-різаних ран... Нормальна людина не зможе такого зробити", - зазначив він.

Ковальчук додав, що він вважає версію про самогубство правозахисниці неймовірною. "Версію про самогубство міг висунути тільки Ілля Ківа, іншій людині, здоровій навіть в голову таке не спало. Всі бачили, в якому стані було тіло і які були пошкодження. Сам собі людина нанести такі пошкодження не могла би", - сказав він.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...

Хіти тижня. День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети

субота, 16 вересень 2023, 6:41

17 вересня за новоюліанським календарем (до 1923 року - 30 вересня) українці святкують день ангела Віри, Любові, Надії і Софії. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в церкву, і попросити у ікони трьох великомучениць здоров'я...