Дружина нардепа задекларувала 14 мільйонів прибутку від "професійної діяльності"

Дружина скандального в.о. глави регламентного комітету Верховної Ради Павла Пинзеника, отримала в 2016 році 14 мільйонів гривень від "професійної діяльності", що в 7 разів перевищує її сукупний дохід за останні 5 років.

Павло Пинзеник

Як пишуть "Наші Гроші", водночас сам Павло Пинзеник у минулому році, якщо вірити його декларації, жив мало не на одну лише зарплату, яка склала 160 тис. грн.

Ще 64 тис. грн глава регламентного комітету отримав від надання в оренду майна.

Найвагоміша стаття його доходів - відсотки на банківський вклад, які склали 356 тис. грн.

Також подружжя Пинзеник зберігають 12,9 млн грн готівкою і 2,9 грн на банківських рахунках.

Серед нерухомого майна їм належить будинок площею 420 кв. м, 4 земельні ділянки загальною площею в 0,46 га і гараж на 70 кв. м. Вся ця нерухомість знаходиться в Глевасі Київської області. У Києві Павлу Пинзенику належить квартира площею 82 кв. м.

Серед транспорту Пинзенику належать автомобілі Toyota Land Cruiser 200 2015 року випуску і Toyota Highlander 2012 року, а також мотоцикл Honda XR150 LEKE-NZ 2015 року. Загальна вартість транспорту становить 1,9 млн.

Відзначимо, що в 2015 році Ольга Пинзеник отримала 967 тис. грн доходу від професійної діяльності, у 2014 році - 1,83 млн грн, у 2013-му - 2,11 млн грн, а в 2012-му - 803 тис. грн.

При цьому видання також нагадує, що 13 квітня 2017 прокуратура обшукала офіс Ольги Пинзеник і вилучила копії документів "Київводоканалу": статутні документи, протоколи засідань і зборів акціонерів, накази, свідоцтва на майно, копії документів ПАТ "Радикал Банк", копії паспортів та ІПН Валерія Ченчевого й Анрі Веремійченка (екс-голова правління "Радикал Банку"), заяви про обтяження й іпотеку майна.

Обшук проводили в рамках кримінального провадження за фактом заволодіння збіглим екс-президентом Віктором Януковичем державним майном в особливо великому розмірі. Йдеться про відчуження майна "Київводоканалу" - лікувально-оздоровчого комплексу "Джерело" в Пущі-Водиці, комплексу споруд на вулиці Генерала Родимцева та санаторію-профілакторію "Хвиля" біля с. Зазим'я Київської області.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...