Дружинники Авакова? - "На Майдані люди в чорному побили молодих людей, дівчат та їх хлопців. Поліція байдуже спостерігала", - блогер

Молодь дозволяла собі трохи зайвого. Однак, після вимог поліції, дотримувалась громадського порядку, стверджує автор допису.

Увечері 3 лютого на Хрещатику, біля стели, було скоєно збройний напад на молодь, яка там відпочивала. Про це у Facebook повідомила користувач Світлана Олішевська, передають Патріоти України. За її словами, це сталося на очах поліції. Далі - мовою оригіналу:

"Молодые люди познакомились у Стеллы с девушками, разговаривали и употребляли алкоголь. Подоспевший патруль полиции предупредил их о незаконности, после чего ребята все выбросили и отошли. Патруль пошел в магазин рядом. Сразу после этого, на молодежь напали неизвестные в черной форме (без шевронов), некоторые были в балаклавах и вооружены. Свидетели слышали 2 выстрела", - написала она.

После нападения, у парней были разбиты лица, отколоты зубы (одному из них, был нанесен удар пистолетом в лицо), девушке брызнули в лицо перцовым баллончиком.

При этом полиция не вмешалась, поскольку "ничего не слышала", хотя поднялся шум, однако вызвала скорую.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...