Дружину прес-секретаря Путіна запідозрили в ухилянні від сплати податків у США

Раніше у неї знайшли рахунок у швейцарському банку.
Тетяна Навка

Дружину прес-секретаря президента Росії та екс-фігуристку Тетяну Навку запідозрили у США в ухилянні від сплати податків. Про це повідомляє The Guardian з посиланням на дані власного розслідування, передають Патріоти України.

Навка була постійним жителем США в 2006-2015 роках разом зі своїм колишнім чоловіком Олександром Жуліним. У 2004 році вони придбали квартиру біля Центрального парку в Манхеттені, а в 2005 – ще одну в житловому комплексі Milan.

Пара офіційно розлучилась у 2010 році, однак, за даними ЗМІ, продовжувала подавати податкові декларації як подружжя, що дозволяло об’єднувати дотації від держави. Крім цього, у 2009 році вони заявили, що продали будинок в Нью-Джерсі за 1,2 мільйона доларів, коли придбали його за 1,35 мільйона. Це дозволило парі оголосити отримання збитків, однак у документах місцевої влади зазначається, що подружжя продовжувало користуватися нерухомістю, доки банк її не конфіскував.

Крім цього, Навка та Жулін досі лишаються винними США 128 тисяч доларів за несплачені податки на майно, а також майже 1,3 мільйона доларів іпотечного кредиту для придбання нерухомості.

Нагадаємо, 6 лютого центр "Досьє" повідомив, що дружина прес-секретаря президента Росії Тетяна Навка після весілля не стала закривати рахунок в Швейцарії - це випливає з банківських і податкових документів. Видання зазначає, що закон про заборону іноземних рахунків і вкладів для чиновників і їхніх близьких родичів набув чинності в травні 2013 року. Втім, рахунок Навки був відкритий 20 лютого 2014 року - до реєстрації шлюбу з Дмитром Пєсковим (весілля відсвяткували на початку серпня 2015 року). Однак рахунок досі існує та працює. Видання також зазначає, що в один день з відкриттям передбачуваного рахунку Навки в швейцарському банку на її ім'я був зареєстрований офшор Carina Global Assets (Британські Віргінські острови). У підписаній "Тетяною Олександрівною Навкою" заявці, де вона називає себе "професійною фігуристкою", йдеться, що компанія "планує управляти активами, що перевищують мільйон доларів".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...