"Друзі президента" наносять удар у відповідь: Журналіста-розслідувача звинуватили у співпраці з ФСБ

В українського журналіста Дениса Бігуса, який розслідує резонансні справи про корупцію високопосадовців в Україні, знайшли родичів серед високопоставлених чиновників в Росії.

Денис Бігус

Про це в Facebook повідомив скандальний блогер Андрій Дзіндзя, опублікувавши в мережі кілька фото, на яких показаний міністр закордонних справ РФ Сергія Лаврова з дядьком-полковником і братом дружини Бігуса. За даними блогера, брата звуть Андрій Соболєв, і він проходив навчання в Академії держслужби в Москві, передають Патріоти України."Сім'я дружини Дениса Бігуса патріоти, правда Росії, а не України. І навіть активно цікавляться практикою шпигунства, судячи по книгах на полиці, і люблять почитати про досвід ЦРУ", – написав в мережі Дзіндзя.Блогер припустив, що інформаторами авторів журналістського розслідування "Друзі Президента крадуть на оборонці (секретні листування)" могли бути російські спецслужби."Задумайтеся - Денис Бігус отримав анонімну інформацію і розкрив дані про те, що всупереч заборонам з Росії в Україну через посередників поставлялися запчастини для наших БТРів. Можна тільки уявити, як полювали за цими поставками служаки російської ФСБ", – наполягав блогер.

У свою чергу в ефірі одного з українських телеканалів Бігус підтвердив наявність російської рідні, проте з родичами його дружини в останній раз бачився в 2012 році. "У дружини є родичі в Росії, так. Я бачився з ним в 2012 році", – підкреслив він.

У той же час, про можливе місце роботи цього родича журналіст не повідомив. Також на питання про зв'язки, які підтримує його сім'я з цим родичем, Бігус відповів: "Ми не найближчі родичі. Я розумію хайп, я бачив заголовки, вони прямо круті. Ми з ним побачилися і через три роки Росія почала війну".

Відзначимо, що скандальний блогер Андрій Дзіндзя відомий своїми замовними публікаціями в мережі і відвертою дезінформацією. Ще коли він був у "Автомайдану" в 2014 році блогера звинуватили в крадіжці грошей.

Андрій Дзіндзя

За інформацією ЗМІ, Дзіндзя знаходиться під заступництвом сім'ї народного депутата, голови комітету з питань нацбезпеки і оборони Сергія Пашинського, за чиєю вказівкою здійснює політичне "мочилово".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...