Друзяка Путіна відсудив аліменти у своєї дружини на 60 000 000 євро

Колишня дружина екс-прем'єр-міністра Італії Сільвіо Берлусконі і мати його трьох дітей Вероніка Ларіо за рішенням суду повинна повернути 60 мільйонів євро, отриманих від Берлусконі в якості аліментів.
Сільвіо Берлусконі

Суд також зняв з Берлусконі обов'язок надалі платити колишній дружині аліменти - 1,4 мільйона євро в місяць, - пише ВВС, передають Патріоти України.

Адвокати Берлусконі стверджували, що Вероніка Ларіо не потребує грошей від колишнього чоловіка, оскільки сама має статки в 16 мільйонів євро - це гроші в банках, коштовності і бізнес в сфері нерухомості.

Сільвіо Берлусконі та Вероніка Ларіо одружилися в 1990 році. У 2009 році Вероніка подала на розлучення з зв'язку зі зрадами чоловіка. У 2012 році суд зобов'язав Берлусконі щомісяця платити колишній дружині по 3 мільйони євро в якості аліментів. У наступному році сума була знижена до 1,4 мільйона.
Медіамагнат Сільвіо Берлусконі, який в минулому чотири рази займав пост прем'єр-міністра Італії, - один з найбагатших людей країни. Його стан оцінюється майже в 6 мільярдів євро. Берлусконі не раз звинувачували у хабарництві, несплаті податків і фінансових махінаціях.

У 2011 році Сільвіо Берлусконі звинуватили в інтимному зв'язку з марокканською танцівницею Карімою ель-Маруг на прізвисько Рубі, яка в той час була неповнолітньою. Берлусконі заперечував свою провину, його показання підтвердила і сама танцівниця. При цьому вона визнала, що її запрошували на вечірки в будинок політика, відомі як «бунга-бунга», і платили за присутність на них по 2-3 тисячі євро за ніч. У 2015 році Верховний суд Італії виправдав Берлусконі.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...